Lenzen

Wat betreft contactlenzen is er steeds meer mogelijk, ze zijn er in alle soorten en maten. Wij beoordelen per persoon wat passend is bij het oog en de levensstijl. Samen zullen we het traject doorlopen tot we een bij u passende lens hebben gevonden, iedere klant is uniek en dat maakt iedere aanpassing tot een uitdaging. Door deskundige controles en bij uw ogen passende verzorgingsproducten zorgen we ervoor dat u kunt blijven genieten van uw lenzen. Verschillende mogelijkheden wat betreft lenzen zijn harde lenzen en zachte lenzen. Deze zijn er in verschillende varianten, zoals een maandlens, twee

weken lens of een daglens. Daarnaast zijn contactlenzen vaak ook mogelijk als u een cylindrische afwijking heeft. Zowel de harde als de zachte lenzen zijn tevens multifocaal te krijgen, voor de klant die leesproblemen heeft. Als laatste zijn wij ook zeer ervaren in het aanmeten van nachtlenzen. Deze lenzen corrigeren het oog tijdens het slapen, waardoor u overdag geen lenzen meer hoeft te dragen.Voor meer informatie en persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen of een afspraak maken.

Nachtlenzen


Overdag geen bril of contactlenzen meer nodig; dat kan! Droomt u daar ook wel eens van? Goed kunnen zien, zonder afhankelijk te zijn van uw bril of uw contactlenzen. Voor veel mensen is dat nu mogelijk. Er zijn contactlenzen beschikbaar die alleen maar 's nachts gedragen hoeven te worden. Overdag ziet u perfect en heeft u geen lenzen of bril meer nodig.

Zachte lenzen


Zachte lenzen worden gemaakt van een op perspex gelijkend polymeer dat flexibel wordt onder invloed van vocht. Zij zijn groter en flexibeler dan harde lenzen. De zachte lens past zich enigs zins aan de vorm van het oog aan en zit comfortabel.

Harde lenzen


Harde contactlenzen worden ook wel vormstabiele contactlenzen genoemd. Ze hebben een vaste vorm en drijven als het ware op het traanvocht. Ze zijn zuurstofdoorlatend en hebben over het algemeen een langere levensduur dan zachte lenzen. Ze gaan meestal één tot enkele jaren mee.