Specifieke kijkoplossingen

Leesbrillen

En dan worden uw armen te kort om dat spannende boek of uw smartphone te kunnen lezen. Niets om u voor te schamen, u bent niet alleen, na de veertig wordt de ooglens minder flexibel. Wij meten de sterkte die u nodig heeft. We hebben kant-en-klare leesbrillen, maar ook kunnen we een leesbril op sterkte maken. Door de keuze uit vele trendy monturen, wordt uw leesbril zelfs een leuke accessoire!

Computerbrillen

Gemiddeld zitten we bijna zes uur per dag achter onze computer, laptop of tablet. Veel mensen klagen over droge ogen en vermoeide ogen. Als u lang geconcentreerd naar uw beeldscherm staart, knippert u minder vaak en kunt u dit droge en vermoeide gevoel krijgen. Daarbij geeft een beeldscherm blauw licht af. Een goede computerbril op sterkte met eventueel een blauwlichtblokker, kan helpen om klachten te verminderen.

Sportbrillen

Voor iedere sport en ieder weertype hebben wij uw sportbril! Een sportbril moet tijdens de sport en bijvoorbeeld onder een helm, comfortabel zitten. Daarnaast moet hij veilig zijn én de ogen beschermen tijdens de activiteiten. We hebben sportbrillen waarvan de zonneglaasjes gewisseld kunnen worden voor gekleurde glazen, maar ook hebben we sportbrillen met meekleurende of gepolariseerde glazen. We maken sportbrillen van bijvoorbeeld het merk Rudy Project voor u op maat.

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 21:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Adres / contact
Van Wissing Optiek
Hoofdstraat 192
6881 TM Velp
+31 (0)26 3620327
info@wissingoptiek.nl

Gratis parkeergelegenheid achter de winkel
© 2023 Van Wissing Optiek - Juridische informatie - Website door InterXL