Optometrie

Tussen de opticien en de oogarts, bevindt zich de optometrist. Kijkt een opticien náár uw oog, een optometrist kijkt ín uw oog, maar voert geen operaties uit zoals een oogarts. Onze ervaren optometrist doet een (para)medisch onderzoek, spoort eventuele oogziektes en afwijkingen op en is een wettelijk erkende oogzorgverlener. U mag een verwijsbrief halen bij uw huisarts, maar bij onze optometrist is dat niet per se nodig.

Als u diabeet bent, heeft u meer risico op netvliesproblemen. Ook bij oogklachten, erfelijk risico op oogziekten of verhoogde oogdruk voeren wij met de modernste apparatuur een OCT-scan uit. Zo maken wij een fundusfoto of een 3D-weergave. Tijdens een optometrisch onderzoek wordt dus niet alleen naar de sterkte van de ogen gekeken, maar wordt ook het netvlies, de ooglens, de oogzenuw en de macula onderzocht.

Stel, we ontdekken dat u beginnende staar, een beschadiging van het netvlies of zelfs beginnende maculadegeneratie heeft. Dan helpen wij u met een goede zichtoplossing, passende vervolgstappen of verwijzen u door naar de juiste specialisten. Kortom wij leveren goede oogzorg van A tot Z.

Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
9:00 - 18:00
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 21:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Adres / contact
Van Wissing Optiek
Hoofdstraat 192
6881 TM Velp
+31 (0)26 3620327
info@wissingoptiek.nl

Gratis parkeergelegenheid achter de winkel
© 2023 Van Wissing Optiek - Juridische informatie - Website door InterXL